Zasady planowania wydatków na zakup żywności | Bezpieczeństwo i higiena | Organizacja pracy
Szanowni Państwo!

W imieniu Forum Media Polska – nowego wydawcy publikacji Raabe – miło nam poinformować, iż od 1 listopada 2014 r. nastąpiło połączenie dwóch największych serwisów poświęconych zarządzaniu placówką oświatową nadzorpedagogiczny.pl oraz portalprzedszkolny.pl. Jesteśmy przekonani, że dzięki tej zmianie portal będzie dla Państwa jeszcze większą pomocą w zarządzaniu oraz organizacji działalności wychowawczej i dydaktycznej w przedszkolu.


Za 30 sekund zostaniecie Państwo przekierowani na portal www.nadzor-pedagogiczny.pl.


W razie jakichkolwiek pytań prosimy o kontakt z Biurem Obsługi Klienta pod numerem telefonu (61) 66 55 810.

MAM KONTO:
Nie pamiętam hasła
NIE MAM KONTA: zarejestruj się
Zastosuj dla:
  • NiepublicznePrzedszkole Niepubliczne

  • PublicznePrzedszkole Publiczne

  • Bezpieczeństwo i higienaPrzedszkole Bezpieczeństwo i higiena

Zasady planowania wydatków na zakup żywności

Stan prawny na: 25/11/2013

Prawidłowa organizacja żywienia w przedszkolu jest jednym z zasadniczych zadań intendenta. Aby je wykonać, musi on wykazać się umiejętnością planowania zakupów i znajomością zasad zdrowego żywienia. W artykule zamieszczone zostały wskazówki, jak racjonalnie planować wydatki i zakupy, uwzględniając niezbędne wartości energetyczne posiłków dla dzieci i budżet przedszkola.

Ukryte